F1&GP General - - Formule1.nl Jaaroverzicht 2018
Catalog What's New? My Account Cart Contents Contact Us
  Abarth   Alfa Romeo   Audi   BMW   Bugatti   Citroën   Ferrari   Fiat   Jaguar   Lamborghini   Lancia   Maserati Mercedes Opel Peugeot Porsche Triumph Volvo VW Sale Motorsport Motorcycle Heavy Vehicles
Categories

Specials
more

Information

Fotoboek

          Enter


Formule1.nl Jaaroverzicht 2018
€14,95  
Ook in het vijfde seizoen van het hybridetijdperk heerste Mercedes. Lewis Hamilton prolongeerde met een fabelachtige nazomerse sprint al in Mexico zijn wereldtitel, twee weken later volgde in Brazilië ook die van de constructeurs. Vijf uit vijf: perfecte score. Niks nieuws in 2018, zou je denken.

Toch moest Mercedes en route naar beide titels voor het eerst sinds jaren de cruise control uitschakelen. Ferrari presenteerde zich als een meer dan geduchte uitdager. Sebastian Vettel was in het duel met Hamilton zelfs lang de bovenliggende partij. Een glijpartij op Hockenheim luidde het begin van het einde in.

Meer plaaggeesten had Hamilton in 2018 niet. Want de coureur die de Brit het meest van allemaal vreest, beschikte weliswaar over goed maar geen kampioensmateriaal. Max Verstappen, hij wordt bedoeld, kon met Red Bulls RB14 zelden het grote gevecht aangaan. Daarnaast waren zijn openingsmaanden pijnlijk, soms slordig en doordrenkt met kostbaar puntenverlies.

In China, Azerbeidzjan en Monaco liet Verstappen – deels door eigen schuld – misschien drie zeges liggen. Het bleek een wake-up call en de inleiding voor een vitaal vervolg, waarin hij de wereld andermaal verbaasde met zijn stuurmanskunsten, twee keer won en de podiumplaatsen aaneen reeg. Zo eindigde het jaar voor Verstappen met een piek. Niet alleen voor hem. Debutant Charles Leclerc brak door, het leverde hem een gewild stoeltje op bij Ferrari. En verder? Frankrijk keerde terug op de kalender, Force India werd van een wisse dood gered. Voor Stoffel Vandoorne bleek geen reddingsboei beschikbaar, de Belg werd door McLaren gedumpt.

In dit jaaroverzicht van FORMULE 1 kijken we in woord en beeld nog één keer om naar wat 2018 ons heeft voorgeschoteld. Het is de moeite meer dan waard.

In het Formule 1 Jaaroverzicht 2018 – 172 pagina’s dik – blikken we uitgebreid terug op het seizoen 2018. Het bewogen jaar van Max Verstappen komt aan bod, evenals de vijfde titel van Lewis Hamilton: de grootste van zijn generatie. Met alle GP’s in tekst en beeld én uitgebreide statistieken is het Jaaroverzicht een must have voor de echte fan.

Formule1.nl Jaaroverzicht 2018

SubtitleHet complete overzicht van een jaar vol hoogtepunten
Author(s)Various
About the author(s)De hoofdredacteur vertelt:
De Formule 1 gaat zo snel dat het wel zo prettig is om alles even rustig te kunnen teruglezen. Met interviews en achtergrondverhalen dringen onze verslaggevers, die bij alle Grands Prix aanwezig zijn, door tot de kern van de sport. Met daarbij de mooiste foto’s. Zo mis je niets van de races en alles daaromheen!

Eelco den Boer

Year Published2018
SeriesFormule 1 Jaaroverzicht
TypeBooks
LanguageNederlands l Dutch
BindingZachte kaft l Soft cover
Pages172
Colour
Black/White
Size210 x 285 mm
System
Condition
Weight0.750
StockNot available, can be ordered upon request


      
Quick Find
 

Advanced Search


0 items

Language
English Dutch

Subscribe for our Newsletter


Bestsellers

What's New?
more

Copyright ® 1996-2019 AutoNet carbooks