ALL MAGAZINES - - CorsaItalia magazine nr 30 2018
Catalog What's New? My Account Cart Contents Contact Us
  Abarth   Alfa Romeo   Audi   BMW   Bugatti   Citroën   Ferrari   Fiat   Jaguar   Lamborghini   Lancia   Maserati Mercedes Opel Peugeot Porsche Triumph Volvo VW Sale Motorsport Motorcycle Heavy Vehicles
Categories

Specials
more
Grand Prix Story 2007
Grand Prix Story 2007

€24,90    €14,95

Information

Fotoboek

          Enter


CorsaItalia magazine nr 30 2018
€5,95  
De dertigste editie van CorsaItalia! Ook in deze uitgave weer een bijzonder divers aanbod aan klassieke en moderne Italiaanse auto’s en motoren. We bestaan vijf jaar en dat betekent dat dit de laatste editie in de huidige vorm is, de volgende wordt nog dikker. In deze uitgave lees je alles over de nieuwe plannen.

Qua auto’s is het weer feest, deze editie. Wat dacht je van een grote reportage over de Fiat 1100 Ala d’Oro, of de Alfa Romeo Giulia Sprint GTA die we reden op het circuit van het Alfa Romeo museum. Liever wat nieuwer? Dan lees je eerst het artikel over de Alfa Romeo 159 1750 Tbi Ti SW om daarna door te bladeren naar de Maserati Ghibli of Fiat 500 60th. Op youngtimer-gebied is het deze keer de beurt aan de Fiat Tipo. Allemaal veel te modern? Dan kun je genieten van de artikel over de Fiat 60HP en natuurlijk weer de nodige pagina’s met prachtige zwart-wit foto’s. Aangezien de zomer nog even duurt natuurlijk ook weer een tweewieler, deze keer de MV Agusta Brutale 800 RR.

Dit en nog veel meer in CorsaItalia 30, veel leesplezier!

CorsaItalia magazine nr 30 2018

SubtitlePassie voor Italiaanse auto's van gisteren, vandaag en morgen!
Author(s)Carlo TE LINTELO Gert TE LINTELO Bart VAN DEN ACKER
About the author(s)Carlo te Lintelo
Waar Carlo de Italiaanse tik heeft opgelopen is niet helemaal bekend maar dat het nooit meer over gaat is wel zeker. Carlo is de oorzaak van deze site en vult zijn dagen met het bezig zijn met auto’s. Als hij niet aan het fotograferen is voor diverse media dan prutst hij aan zijn Alfa Romeo Giulia uit 1972. Dagelijkse kilometers vreten doet Carlo met een Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm.

Gert te Lintelo
Net als Carlo stroomt er ook bij Gert olie door de aderen. Ook Gert heeft zijn hele leven al een tamelijk ernstige auto-afwijking. Na onder andere hoofdredacteur van Automobiel Klassiek te zijn geweest, begon Gert in 1999 met het blad Klassiek & Techniek, dat echter na enkele jaren een nieuwe uitgever kreeg. Tegenwoordig krijgt Gert zijn tijd vol met de bladen Youngtimer Magazine (over auto’s uit – grofweg – de jaren ’80) en Monumentaal, een tijdschrift voor liefhebbers van klassieke huizen. Klussen aan auto’s vult de laatste gaatjes in de agenda met onder andere een Alfa Romeo Spider QV, Giulia en 156 Sportwagon.

Bart van den Acker
Bart is autoliefhebber in hart en nieren. Gek van het echte werk maar ook van miniaturen, boeken en de sfeer van klassieke evenementen. Jaarlijks struint hij dan ook veel gelegenheden zoals de Mille Miglia af om de sfeer van klassieke Italiaanse auto’s te proeven. Zelf onder andere in het bezit van een prachtige Alfa Romeo ‘Bertone’ GTV. Tevens behoort hij tot het redactieteam van het magazine.

Alex te Lintelo
Alex ademt autosport. Of het nu om races van het komende weekend gaat of over de tijd dat Fangio ‘the man to beat’ was: Alex is op de hoogte van wat er speelt en speelde. Opgegroeid met liefde voor een merk met ‘nieren’ maar steeds meer verliefd op het merk met een hart. Vooral sinds zijn test met een Giulietta QV en de recente bijdrage aan de coverreportage voor het magazine met de 8C’s. We zien hem zijn youngtimer en klassieker uit Beieren nog wel eens inruilen op wat Milanees.

Rien van der Steen
Als je het over Italië-fanaten hebt dan mag journalist Rien van der Steen niet ontbreken. Voor het magazine mag hij tot het vaste redactieteam gerekend worden. Of het nou vier wielen heeft (klassieke 500), twee (Vespa) of op een bord ligt (al het andere lekkere uit Italië): Rien is er dol op!

Year Published2018
SeriesCorsaItalia magazine
EANCORSAITALIA30
TypeMagazines
RemarksPlease contact us, if you wish to sign up for a subscription to your favorite magazine!

LanguageNederlands l Dutch
BindingZachte kaft l Soft cover
Pages100+
Colour
Black/White
Size229 x 297 mm
System
Condition
Weight0.500
StockOne copy left, sold out afterwards!


     


Customers who bought this product also purchased

 
Quick Find
 

Advanced Search


0 items

Language
English Dutch

Subscribe for our Newsletter


Bestsellers

What's New?
more

Copyright ® 1996-2019 AutoNet carbooks